Brun utan sol

Smink finns det en otrolig uppsjö över att välja och vraka bland, det finns i butiker och det finns på Internet. På Internet är det möjligt att få det till väldigt lågt pris, med detta kan det då köpas in mycket mer att kunna variera med. Väldigt bra för de som finner ett stort intresse i smink. Smink kan annars vara kostsamt om de dyrare märken inhandlas, detta då det är många olika produkter som behövs för att lägga upp en bra grundsminkning.

Fräsch året runt

Att ge ett gott intryck är viktigt för många människor. Många vill utstråla sin personlighet och inte bli missförstådd av andra. Även om det är insidan som räknas i slutändan så är det även viktigt med ett fräscht yttre som uppskattas.

Då vädret i Sverige skiftar så mycket från månad till månad så är det inte alltid alldeles lätt att hålla sig fräsch året runt. Huden blir väldigt påverkad av vädret och det är svårt att hålla en jämn hudton. I Sverige har brun utan sol blivit populärt, troligt på grund av just vädret, att det är så varierat att det är lätt att bli blek och grå under de mörkare månaderna på året.

Brun utan sol finns i många olika varianter, alla olika passande för olika sorters hud. Det finns brun utan sol som sprayas på kroppen, detta skall sedan torkas in under några timmar för att slutligen sköljas av. Då har ett lager av färg bildats på huden som sedan flagnar bort i långsam takt under ungefär en veckas tid.

Det finns även brun utan sol som skall smörjas in på kroppen i små mjuka rörelser. Detta är en lite knepigare procedur än sprayen då det gäller att smörja in krämen jämnt över hela kroppen. Efter ett tag brukar en god teknik ändå uppnås och det blir lättare och lättare för att hålla kroppen jämnt brun året runt.

För att få till den perfekta brännan så är det alltid viktigt att duscha ordentligt först så att inga smutsiga partiklar befinner sig på kroppen. Efter detta skall huden skrubbas för att få bort döda hudceller. Efter skrubben kommer huden vara sammetslen. Innan det sprayas eller smörjs in brun utan sol skall det först smörjas in fuktkräm på torra partier så som knän och näsvingar. Efter detta kommer färgen att lägga sig som en jämn yta.

teruterubozu