Hårförlängning

Det är relativt vanligt att vilja ha tvärt emot vad en själv har, exempelvis vill ofta korthåriga istället vara långhåriga och vice versa. Detta är dock lätt uppnått genom att klippa håret för en långhårig medan en korthårig kan lägga i en hårförlängning. Att förlänga håret idag är vanligt, liksom det är att fylla ut håret också för den som har tunt hår.

Hårterapi

Det finns något som kallas för hårterapi. Detta innebär att behandla håret och hårbotten för att hjälpa till att låta håret gro ut snabbare. Det är speciella produkter som skall behandla hårbotten och håret som finns, efter en tid så kommer detta hjälpa håret att växa snabbare. Dock så tar det lite tid, vilket inte alla har tålamod för alla gånger.

Förlänga håret

Om hårterapi inte fungerar eller om det inte finns tålamod till det, då är det smidigt att göra en hårförlängning. En förlängning kan ske med tillfälliga hårtestar som fästes i håret, då kan hårtestarna anpassas utefter befintlig hårfärg. Det finns även mer permanenta hårbitar som fästes av frisörer, dessa sitter betydligt längre än de tidigare nämnda och resulterar i ett resultat som kan ses omgående.

teruterubozu