Måla naglarna

Det finns idag många olika produkter att tillgå för att ta hand om sitt yttre. Många gör det för ens egen skull, det kan handla om att känna sig fin och för andra kan det mer vara att en känner sig piggare när ens yttre tas omhand. Oavsett anledning så är det upp till var och en vad en vill göra med sitt yttre, hur en vill göra för att ta omhand om sig själv.

Färg på naglarna

Att måla naglarna är något som har gjorts många år tillbaka i tiden, både fingernaglar och tånaglar. Tånaglar går att se i många olika färger under sommaren. Då är det många som vill pigga upp fötterna lite med valfri färg. Under vintern är det svårt att veta hur många som målar just tånaglarna. Fötterna är då instängda i både strumpor och skor. Men det finns säkerligen de som ändå målar tånaglar, för ens egen skull.

Att måla fingernaglarna är något som är väldigt vanligt, främst på kvinnor, men det går även att se på män. Färger finns det en uppsjö av på nagellack, olika nyanser och även i olika konsistens. Vilken konsistent som föredras kan vara väldigt olika, några gillar att måla med en tunnare i flera lager medan andra har tekniken för en tjockare som då inte behöver lika många lager som den tunnare.

Nagellack finns även i många olika modeller. Nagellack som slits relativt fort och nagellack som marknadsförs för att vara mer hållbart. Det finns nagellack som en kan måla själv hemma som håller i upp till två veckor, olika länge för alla beroende på hur mycket alla använder sina händer till vardags.

teruterubozu