Nattkräm

Ibland kan det vara svårt att förstå hur det kan finnas så otroligt många olika produkter på marknaden när det kommer till hudvårdsprodukter. Det finns produkter för alla olika hudtyper, att tillägga att det sedan finns produkter för alla hudtyper i kombination med olika slags väder. Slutligen sedan så är det olika typer av produkter som skall användas olika delar av dygnet. Med detta i åtanke skapas en större förståelse för alla produkter som finnas och som sedan finns i olika varumärke och utgivare.

Om natten

Det som är mest vanligt att glömma i hudvårdsserien är att ta hand om huden under natten. På natten är det mest ypperliga tillfället att ta hand om huden då det inte är något annat som inverkar. Under natten används inga andra kosmetiska produkter och dessutom är det ingen klimatpåverkan på huden. Huden är heller inte lika aktiv varpå det totalt sett är som gjort för att återfukta huden ordentligt för att sedan göra den redo för en ny dag med nya sminkprodukter på den.

Vilken sorts nattkräm som bör användas är helt individuellt och beror helt på vilken hudtyp var och en har, vad den behöver ett extra tillskott av.

teruterubozu